Schizofreni

-Psykos VarningsteckenAkut Schizofreni

Tecken innan ett psykotiskt tillstånd tillståndbryter ut

 

- Vibben innan hander som håller vaggan blir skev och man själv lätt blir sne.

-Tobaksbruk Rökning

Dåligt eller bra att röka, tja allt har sina fördelar men allt är faktiskt inte negativt med rökning och schizofreni i varje fall inte om man röker runt 20 års åldern för då verkar man drabbas mindre av schizofreni.

-Cannabis

Mycket politik och en hel del tyckanden, visst kan psykoser komma tidigare och mer frekvent med cannabis - Hasch. Men i länder där Hasch är mer utbrett är inte schizofreni vanligare än annorstädes. Häpp.

-Metmfetamin, Kokain & andra stimulantia

Metamfetamin och ett ihärdigt kokainbruk kan ge symptom vila är svåra att skilja från paranoid schizofreni.

-Hallucinogener Ketamin

Men även PCP och bedövningsmedlet Ketamin kan ge liknande effeter, skillnaden är att Kokain är centralstimulerande och Ketamin liksom PCP. Kokain är iofs också ett bedövningsmedel och farmakologiskt mamma till Xylocain osv. Men effekterna i övrigt anses som väldigt olika.

Det är därför intressant att kunna notera att alla dessa droger anses kunna ge tillstånd liknande schizofreni.

 

 https://www.bloggportalen.se/blogportalimages/blogimages/originals/137227.png

 

Annat: Att vara mycket på  nätet

Stöd dig själv och ditt budskap registrera en gratis hemsida idag. spara eller aktivera den senare. Nu får du två verkor gratis premium kvalitet här bredvid oss i webben om du registrerar en egen sida här och nu. Hemsida .N.Nu har fördelen av att från början vara konstruerade för att synas bra hos sökmotorer via inbyggd sökmotoroptimering, men lite får du iofs göra själv

Andra positiva sidor från n.nu är tex Hälsokostbutik, som tar upp hur du köper på nätet (hälsokost då förstås) på nätet i Sverige, EU och resten av världen.Ibland kan det vara skönt att bara sitta hemma men ändå vara ute i vida världen via webben. Och E-Handeln växer år för år på nätet. Grattis till SEO Google!

 

Viska 2 Schizofreni forum

Viska 2 munskydd

 

9 Mar 2013