I början fanns den förstfödde

Resten kristalliserades fram runt denne, såsom produkter av denne.

 

Förvisso går det alltid att gå djupare och alltid att gå vidare. Men för en atombaserad livsform med makromolekyler kan detta vara en bra början. Så låt oss ta vara på det enda du har i ditt liv - Tid. Ditt liv är ett andetag djupt och ett hjärtslag brett.


När du är död är din kropp bestående av samma molekyler och samma atomer. Ja om du har en tvilling så kan vi redan idag tänka oss din tvilling med identiska molekyluppsättningar. Detta visar i all enkelhet att livet använder atomers och molekylers egenskap att röra sig och att synkronisera cykler för du har alltid varit bruten och brutit som en normal fraktal alltid gör. Livet är därför ett knippe fraktaler, ett knippe vågor, eller om man så vill : Bio Enegetiska Amplitudal Transfers.

 

BEAT

Det enda som inte finns där hos din döda tvilling är just cyklerna BEATen, säga vad man vill om fraktaler men lite avigt kan det te sig för när någon viktigt fraktal försvinner så är det allt man ser. Livet är ett flashminne och visst sprakar det till ibland.

Om H var den förstfödda då var H2 ett par och dess förfäder linkande dess barn precis som det alltid cirkulerat i kring, just i cykler. H yttre skal var också delar av den förstfödde. Den gick i yttre och inre banor. utan det var H lite mer trekantig kan man tro, men hade till skillnad från mycket annat kanhända också ett upp och ett ned.

 

När den ena kom sent så stannade den andra upp, ok, visst blev det surt men allt hänger också samman, det är också därför saker och ting kan vara på väg åt olika håll samtidigt. När jag mätte en lite flicka på en ullmatta så frågade någon hur hon utvecklats, mer åt höger eller vänster?

Efter konsultation av mätvärdena stod det klart att hennes utveckling gått mer åt höger, mer åt vänster mera uppåt och mera nedåt. Hon hade helt enkelt vuxit och så är det väl med livet och cyklerna man sjunker samman längre ned och växer. Detta kan också kallas geometrin för biologisk tid. Det visar något vi alla egentligen vet men sällan talar öppet om, att vi inte är samma hela tiden. För vi ändras med cyklerna vi består av. Föränderlighetens förändras den med

 

 Om livet har en början och ett slut och jorden är rund, så blir livet här = Jordkorven.

Helt runt, samtidigt avlångt, men trotts att det går runt ändå aldrig samma sak ändå.

 

 

 

 

29 Dec 2015